Telefoon: 06 44 40 52 93
Email: info@yuyu-beauty.nl

TANDEN BLEKEN

TANDENBLEEK BEHANDELING

TANDENBLEEKBEHANDELING

100% veilig tanden bleken zonder peroxide. YUYU Beauty werkt volgens de nieuwe wet- en regelgeving (per 1 november 2012), dus het tandenbleken is absoluut veilig voor jouw tanden. Het bleken zonder peroxide geeft goede resultaten.

Het bleken van de tanden gebeurt met een peroxidevrije gel en een led-licht, zodat het tandglazuur en tandvlees niet aangetast wordt. De originele kleur van de tand komt weer terug. Daar staat tegenover dat je met deze methode geen wittere tanden kunt krijgen dan je van origine hebt gehad. Dat gaat alleen met peroxide, maar daarmee tast je wel de structuur van de tand aan.

Voordelen:

  • Veilig en professioneel gebleekt worden
  • Tot 8 tinten lichtere tanden
  • Behandeling binnen 1 uur
  • Gelijk eten en drinken (de eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen nuttigen)
  • Volledig goedgekeurd door de EU

Last van gevoelige tanden of geïrriteerd tandvlees? Maak je geen zorgen! Het tandvlees wordt niet aangetast, omdat er gebruikt wordt gemaakt van gel zonder peroxide. De tandgel bestaat voornamelijk uit natriumbicarbonaat. Dit bestanddeel zorgt ervoor dat je geen last krijgt van gevoelige tanden na het tandenbleken. Natriumbicarbonaat helpt tandplak verminderen of zelfs verdwijnen. Je tanden krijgen zijn oorspronkelijke kleur terug.

Wat moet je weten over de behandeling?

  • Het bleken van tanden werkt alleen op natuurlijke tanden. De originele kleur van de vullingen, kronen, facings of opgevulde stukjes verandert met de behandeling niet mee.
  • Na de behandeling zijn de tanden 2 tot 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van je levensstijl. Drinkt je veel koffie en rookt u veel, dan zullen je tanden sneller verkleuren.
  • Wij verzoeken je om met schone (liefst gepoetste) tanden naar de behandeling te komen, mocht dit niet lukken dan kunt je dit ook in de salon doen.

Basisbehandeling:

Wil je je tanden net even een paar tinten witter hebben? Dan is de basisbehandeling voldoende. Deze duurt 20 minuten.

Intensieve behandeling:

Wil je toch een stuk witter? Dan kun je in 40 minuten (2x een sessie van 20 minuten) met de intensieve behandeling een heel mooi wit gebit krijgen.

Premiumbehandeling:

Moet je gebit nog meer stralen? Dan is de premiumbehandeling van 60 minuten (3x een sessie van 20 minuten) perfect voor jou.

 

TANDENBLEEK

Klaar om meer te ontdekken?

Maak vandaag nog een afspraak!

BEDRIJFSGEGEVENS

YUYU Beauty

Standerdmolen 20 - 001
3995 AA Houten
06 44 40 52 93
info@yuyu-beauty.nl
www.yuyu-beauty.nl
Kvk: 72401397
Algemene Voorwaarden

OPENINGSTIJDEN

Alleen op afspraak

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10.00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 15:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag  

*eerste zaterdag van de maand

10:00 - 15:00
Zondag Gesloten

 

ROUTE